MUNICH «X»

Munich és una empresa catalana fabricant de calçat esportiu, amb seu social a Capellades i fàbrica a Claramunt. Una marca líder en el sector del calçat a Catalunya, fabrica anualment més de 850.000 parells de sabates, el 54% del calçat enfocat a la moda i el 46% correspon a calçat esportiu. En els darrers anys, la firma ha aconseguit un lloc destacat en el domini de la moda, creixent en el mercat interior i en l’àmbit internacional.

BATECH

Les nostres col·leccions aprofiten els avantatges del desenvolupament de nous teixits que es fabriquen a Catalunya i que no es limiten només a cuidar un fort component estètic, sinó que a més, ofereixen un munt d’avantatges en el nostre dia a dia.

MEYER HOSEN

Condicions de fabricació justes, compliment d’estàndards ecologistes i més alta qualitat són la base del nostre èxit. Perquè qualitat, ètica i un bon preu són els nostres pilars. No en va, avui en dia som un dels fabricants especialistes en pantalons per a home.

PIERRE CARDIN

Pierre Cardin és una de les marques més famoses del món. Les col·leccions de Pierre Cardin representen un caient perfecte, mà d’obra d’alta qualitat, els materials més moderns i la combinació d’elegància clàssica amb sofisticació moderna.

fynch hatton reus

FYNCH-HATTON

El que fa que Fynch-Hatton sigui nacional i internacionalment coneguda és la seva alta qualitat, mà d’obra sofisticada i detalls especials. I, per descomptat, la seva filosofia: dissenyar col·leccions que siguin especials i que donin l’oportunitat d’estar sempre perfectament vestit.

MULISH UOMO

Mulish és una marca contemporània, nascuda de la passió i la cultura sartorial Italiana, representa la màxima expressió de l’art sartorial.

L’estudi acurat de les tendències de la moda, el disseny original i sofisticat, la selecció contínua de matèries primeres i teles només de qualitat superior combinada amb l’ús de mà d’obra qualificada, dóna vida a obres de gran valor apreciades pel públic. Jove, sensible a les noves propostes de moda i un estil refinat i informal.

COLOURS & SONS

Les seves col·leccions són salvatges, acolorides i perfectes per a l’ús diari. Urbà  i, no obstant això, inspirat en la naturalesa. Estampats esbojarrats es barregen amb teles tradicionals com la llana i el cotó. Els talls moderns van acompanyats de detalls especials … COLOURS & SONS no és una marca: és un estil de vida.

cetti zapatos reus

CETTI

Actualment, Cetti compta amb presència en 14 països gràcies als més de 25 anys de trajectòria en el sector del calçat i la moda. La marca va néixer a Elx, la ciutat amb major productivitat de calçat de tota Espanya des del segle XIX i referent del sector a escala mundial.

UNNATI ​

Una relació especial amb cada peça. «A Unnati ens mou la passió pels detalls de qualitat en un vestuari còmode, amable i coherent amb qui el porta. Arribem al teu armari per a enamorar-te cada vegada que l’obris.

MIGUEL BELLIDO

Ens preocupa molt la qualitat de cadascun dels nostres productes. Per això a Miguel Bellido S.A. comptem amb intensius i extensius controls, desenvolupats específicament per a cada fase del procés. Només així podem garantir que tots els nostres clients reben els seus articles en perfectes condicions.